“Strijd en wrokgevoelens kunnen
een mens heel ongelukkig maken”

Relatieconflict

Voel jij je boos of geïrriteerd naar je (ex)partner en wil je hier verandering in brengen? Wellicht gebruik je die boosheid als bescherming maar ben je je er niet bewust van. Je langdurig ongelukkig of ontevreden voelen in een relatie kan ertoe leiden dat je het ook op anderen afreageert.
Als je merkt dat je geïrriteerd reageert naar je partner of naar de mensen in je omgeving, is het wellicht een idee om uit te zoeken welke emoties om aandacht vragen. Bij conflicten is het belangrijk om de onderliggende emoties te herkennen. Emoties hebben een signaalfunctie. Ze geven je grens aan en vertellen je precies wat je nodig hebt.
Met de methodiek die ik toepas, help ik je om waar te nemen wat er zich bij jou van binnen afspeelt. Je zult tot inzichten komen hoe je negatieve gedragspatronen kunt doorbreken zodat je de nodige stappen kunt zetten naar positieve verandering.

Mijn ervaring

Ik heb veel ervaring in het coachen van (ex)partners met relatieconflicten die (nog jaren na hun scheiding) last hadden van onverwerkte emoties waar zij zich niet bewust van waren. Conflicten uit het verleden staan vaak in de weg om nieuwe relaties aan te gaan. Cliënten benaderen mij omdat zij stilstand ervaren in hun leven of niet open staan voor contact met anderen.
Ik vind het fascinerend om te zien welk transformatieproces mensen doorlopen wanneer zij door de Vrijplaats® ontdekken welke emoties aan hun gedrag ten grondslag liggen en welke processen hen in hun gedragspatroon houden.

Ervaring van cliënten

“Ik wist niet dat ik al die jaren zoveel verdriet heb meegedragen. Jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan.”

“Ik heb mijn innerlijke kracht ontdekt want die was ik kwijt.”

“Ik ben me nu bewust dat die woede van mij, mij belemmert om te zijn wie ik ben. Die woede zet een deksel op mijn verdriet. Dat ik er door de coaching  contact mee heb gemaakt voelt heel bevrijdend”

Met een Vrijplaats® Conflict coaching traject krijg je inzicht in je innerlijke processen en regie om je conflict een positieve wending te geven.

Wil je weten hoe ik werk? Klik hier.

Zingevende benadering | ontspannen en creatieve werkwijze | natuurlijke opbouw

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie, of van een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.
Ute Lüttringhaus
Telefoon: 06-21391360
E-mail: info@coach4conflict.nl

Vrijplaats® Coaching Locatie
"Het Coachhuis Amsterdam"
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

© 2017 Coach4Conflict
Webdesign: Ute Lüttringhaus | Realisatie: Mijn Bedrijf Zichtbaar Online