“In ieder conflict ligt een belangrijke
boodschap voor jou verborgen”

Over mij

Na mijn sociaal – pedagogische studie heb ik in verschillende functies als coach gewerkt.
Een logische stap in mijn loopbaan was de opleiding voor conflictcoach. Deze opleiding is een enorme verrijking voor mezelf geweest.

Ik ging conflicten altijd uit de weg, zelfs een meningsverschil met een collega vond ik bijzonder onaangenaam. Ik wilde geen strijd, ik vond harmonie belangrijk. Maar zo is het leven niet; waar mensen met elkaar omgaan, ontstaan meningsverschillen die kunnen resulteren in strijd of zelfs uitmonden in conflict als het te lang aanhoudt. Je kunt je ingraven in je overtuigingen tot je helemaal vastzit, laat staan dat je in zo’n situatie nog open kan staan voor de ander.
Zo kun je behoorlijk vastlopen, weet ik ook uit eigen ervaring. De praktijk heeft mij geleerd dat strijd vermijden geen uitweg biedt uit het conflict. Mensen kunnen er letterlijk ziek van worden.

Ik weet nu dat er achter elk conflict een boodschap schuil gaat.
Het conflict onderzoeken betekent jezelf beter leren kennen.
In die zin zijn conflicten een hulpmiddel ‘van de natuur’ om op jezelf te reflecteren en je daardoor verder te ontwikkelen.

Met de methodiek die ik toepas, help ik je de boodschap achter het conflict helder te krijgen. Het goede nieuws is, dat jouw conflict als basis kan dienen en waardevolle informatie levert om daarachter te komen.

Als je op een zinvolle manier met conflicten om kunt gaan, biedt dat je voordelen op veel levensgebieden en kun je soepeler en vrijer door het leven gaan.

Wil je weten hoe ik werk? Klik hier.

Ute Luttringhaus - Coach4Conflict

Ute Lüttringhaus
Gecertificeerd en gelicentieerd Vrijplaats® Conflict Coach

“Er is geen twijfel mogelijk dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan conflict, maar er zijn weinig dingen zo interessant.”
Robert Lynd, socioloog

Zingevende benadering | ontspannen en creatieve werkwijze | natuurlijke opbouw

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie, of van een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.
Ute Lüttringhaus
Telefoon: 06-21391360
E-mail: info@coach4conflict.nl

Vrijplaats® Coaching Locatie
"Het Coachhuis Amsterdam"
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

© 2017 Coach4Conflict
Webdesign: Ute Lüttringhaus | Realisatie: Mijn Bedrijf Zichtbaar Online